Badkamer kopen?

 

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan is het zaak goed voorbereid op pad te gaan. Het ‘even’ uitzoeken van een badkamer is geen goed idee. Neem er uitgebreid de tijd voor en zorg ervoor dat alle afspraken en kosten van te voren op papier staan.

Tip 1. Inspiratie & Oriëntatie

Doe inspiratie op in onze showroom zodat je richting kunt geven aan de badkamerontwerper die een tekening maakt van de nieuwe indeling. Inspiratie krijg je nog beter als je vooraf al in tijdschriften hebt gekeken en knipsels hebt verzameld van badkamers in echte huizen die jou aanspreken. Maak je eigen moodboard!

Tip 2. Ruimte

Neem een exacte plattegrond mee van de ruimte waarin de badkamer moet komen. Onze adviseurs kunnen dan beter meedenken in mogelijkheden en beperkingen, en inschatten welk bad, kraan, stoominstallatie, tegel, douche, wasbak, kastje, spiegel en lamp het beste kunnen worden toegepast in jouw nieuwe badkamer.

Tip 3. Details

Let op alle details en technische aandachtpunten zoals wel of geen profielen op de hoek van de tegelwand, de kleur van de voegen, vloer en/of wandverwarming, de exacte plek waar de kraan uit de muur komt, hoe de lichtknop eruit ziet etc.

Tip 4. Installatie

Het zorgvuldig en professioneel installeren van de badkamer is essentieel. Ons advies: laat installatie via ons als badkamerspeciaalzaakb lopen, dan is alles in één hand. Check wel elke dag ter plekke, of er vragen zijn en hoe het vordert.

Tip 5. Testen

Voor de definitieve oplevering moet je de badkamer zelf hebben schoongemaakt en uitgeprobeerd zodat je zeker weet of alles werkt.